Stichting Wens in Beweging vervult wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier vervoer niet meer mogelijk is en er geen alternatieven zijn.

Het gaat vaak om ‘kleine’ dingen, momenten die voor velen vanzelfsprekend lijken.
Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van zijn of haar wens weer even genieten. Een klein deel van de pijn kan voor even aan de kant worden gezet. Wat overblijft is een herinnering om voor altijd te koesteren.

Begeleiding
Wens in Beweging stelt een speciaal hiervoor ingerichte ambulance ter beschikking. Naast het vervoer met de ambulance neemt Wens in Beweging ook de begeleiding tijdens deze dag voor haar rekening. Waar de wens ook naartoe gaat, er gaan altijd kundige zorgverleners mee die zich hiervoor belangeloos inzetten. Daarnaast is er uiteraard ook plek voor meereizende gezins- of familieleden om mee te gaan.

Wensje in Beweging
Wens in Beweging heeft een speciale kinderambulance ter beschikking die rijdt onder de naam Wensje in Beweging. Lees meer over Wensje in Beweging

Ook een wens?
Er zijn vele soorten wensen mogelijk. Groot of klein, voor jong of oud. Wilt u een wens indienen, of kent u iemand in uw naaste omgeving die graag nog een laatste wens heeft? Neem dan contact op met onze stichting. Wij zullen er alles aan doen om deze wens te vervullen.

wensformulier

Wensenformulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Lees meer

Laatste tweets

Wendy, Miep en Hay staan vandaag voor u klaar bij de Limburgse Ruiterkampioenschappen in Kronenberg. https://t.co/YPjLZBrDwU

Overige informatie

Wens in beweging

Stichting Wens in Beweging vervult wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier vervoer niet meer mogelijk is en er geen alternatieven zijn. 

 

Rekeningnummers

·         NL58 INGB 0006 1979 55

·         NL25 RABO 0187 4618 05

 

Toos Toverhoed Toverland