Wens in Beweging
Officieel ambassadeur van Wens in Beweging is internationaal artiest André Rieu. André is ‘permanent passagier’ van de wensambulance; zijn foto met viool als icoon op zijn schouder is afgebeeld op de zijkant van de ambulance.

André zegt over zijn ambassadeurschap:  “Ik ben er trots op ambassadeur te mogen zijn van 'Wens in beweging', want ik draag deze prachtige stichting een zeer warm hart toe. Ik wil er alles aan doen om voor velen die wens mogelijk te maken. Toen ze mij vroegen om ambassadeur te worden hoefde ik er niet over na te denken, ik heb meteen ja gezegd.”

“Dagelijks ontvang ik reacties van fans van over de hele wereld. Zij schrijven over hoe belangrijk mijn muziek voor hen is en hoe de muziek hen helpt door het verdriet. Dat raakt mij iedere keer weer. Het is door deze reacties dat ik me realiseer hoe belangrijk het kan zijn voor mensen om nog één keer een concert bij te wonen. Het is niet alleen een avondje uit, maar ook het feit dat ze worden omringd door vrijwilligers die hun alle aandacht en zorg geven die ze nodig hebben en verdienen. Een paar geleden, toen ik mezelf niet al te best voelde, heb ik ervaren hoe het was om te worden omringd door de juiste mensen die mij in alles steunden.”
Toos-Toverhoed-Toverland.png
Wensje in Beweging
De officiële ambassadrice van Wensje in Beweging is Toos Toverhoed, de mascotte van Toverland.

“Ik ben er trots op ambassadeur te mogen zijn van 'Wens in beweging', want ik draag deze prachtige stichting een zeer warm hart toe. Ik wil er alles aan doen om voor velen die wens mogelijk te maken. "

 

wensformulier

Wensenformulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Lees meer

Laatste tweets

Wendy, Miep en Hay staan vandaag voor u klaar bij de Limburgse Ruiterkampioenschappen in Kronenberg. https://t.co/YPjLZBrDwU

Overige informatie

Wens in beweging

Stichting Wens in Beweging vervult wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier vervoer niet meer mogelijk is en er geen alternatieven zijn. 

 

Rekeningnummers

·         NL58 INGB 0006 1979 55

·         NL25 RABO 0187 4618 05

 

Toos Toverhoed Toverland