Wens in Beweging draait op een grote groep enthousiaste en professionele vrijwilligers. Zonder hen kan onze stichting niet bestaan. Het team bestaat voor een groot deel uit mensen werkzaam bij politie, ambulance, brandweer en ziekenhuis. Maar ook mensen met een andere achtergrond, van administratiemedewerker tot communicatieprofessional.

Wij hechten veel waarde aan een goede en zorgvuldige selectie van nieuwe vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn namelijk het visitekaartje van onze stichting. Derhalve zal er met iedere potentiële vrijwilliger een persoonlijk gesprek plaatsvinden. Omdat we met kwetsbare mensen werken stellen we daarnaast ook een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) verplicht.

Ook vrijwilliger worden?
Stuur dan je motivatie en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je aanmelding graag tegemoet!

wensformulier

Wensenformulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Lees meer

Laatste tweets

Wendy, Miep en Hay staan vandaag voor u klaar bij de Limburgse Ruiterkampioenschappen in Kronenberg. https://t.co/YPjLZBrDwU

Overige informatie

Wens in beweging

Stichting Wens in Beweging vervult wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier vervoer niet meer mogelijk is en er geen alternatieven zijn. 

 

Rekeningnummers

·         NL58 INGB 0006 1979 55

·         NL25 RABO 0187 4618 05

 

Toos Toverhoed Toverland