Ook een wens?

Bij de stichting Wens in Beweging zijn vele soorten wensen mogelijk. Groot of klein, voor jong of oud.

Stichting Wens in Beweging stelt een speciaal hiervoor ingerichte ambulance ter beschikking. Naast het vervoer met de ambulance neemt stichting Wens in Beweging ook de begeleiding tijdens deze dag voor haar rekening. Waar de wens ook naartoe gaat, er gaan altijd kundige zorgverleners mee die zich hiervoor belangeloos inzetten. Daarnaast is er uiteraard ook plek voor een familielid om mee te gaan.

Wilt u een wens indienen, of kent u iemand in uw naaste omgeving die graag nog een laatste wens wil (laten) vervullen? Neem dan contact met onze stichting op. Wij zullen er alles aan doen om deze wens te vervullen.

U kunt een wensrit aanvragen door telefonisch contact op te nemen met onze stichting via het telefoonnummer 088 033 0238 of u vult het wensenformulier via onze website in.

wensformulier

Wensenformulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Lees meer

Laatste tweets

Wendy, Miep en Hay staan vandaag voor u klaar bij de Limburgse Ruiterkampioenschappen in Kronenberg. https://t.co/YPjLZBrDwU

Overige informatie

Wens in beweging

Stichting Wens in Beweging vervult wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier vervoer niet meer mogelijk is en er geen alternatieven zijn. 

 

Rekeningnummers

·         NL58 INGB 0006 1979 55

·         NL25 RABO 0187 4618 05

 

Toos Toverhoed Toverland