Wensverslagen

3150

Henny Verhaegh bezocht op 18 juli 2014 het concert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Door Henny werd het onderstaande verslag geschreven.

 

Doorgaan met lezen
2456

Rick is 6 jaar oud en woont in Venray. Rick heeft ALL (Acute Lymfatische Leukemie). De afgelopen twee jaar heeft Rick al vele chemokuren gehad. Rick en zijn gezin hebben dus een zware tijd achter rug en gaan een onzekere toekomst tegemoet. 

Doorgaan met lezen
Getagged in: Congratulations Thank You
2028

Meneer Wetzels uit Geleen is 75 jaar oud en ernstig ziek. Toen er recentelijk aan meneer Wetzels gevraagd werd wat hij graag nog een keer zou willen doen kwam het antwoord “vliegen in een F-16”.

Doorgaan met lezen
1720

Hier lees je een verslag geschreven door Aukje, over haar bezoek aan de archeoloog. Aukje is 9 jaar oud en heeft recentelijk een zware operatie ondergaan om een hersentumor te verwijderen. Zij bezocht met onze wensambulance de archeoloog in Nijmegen. Aukje wil later zelf ook archeoloog worden.

Doorgaan met lezen
1866

Guus en Kirsten zijn beide (ernstig) ziek. In samenwerking met de politie, brandweer en ambulancedienst werd er een spectaculaire verassingsmiddag georganiseerd. Lees hier een uitgebreid verslag.

 

 
Doorgaan met lezen

wensformulier

Wensenformulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Lees meer

Laatste tweets

Wendy, Miep en Hay staan vandaag voor u klaar bij de Limburgse Ruiterkampioenschappen in Kronenberg. https://t.co/YPjLZBrDwU

Overige informatie

Wens in beweging

Stichting Wens in Beweging vervult wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier vervoer niet meer mogelijk is en er geen alternatieven zijn. 

 

Rekeningnummers

·         NL58 INGB 0006 1979 55

·         NL25 RABO 0187 4618 05

 

Toos Toverhoed Toverland